Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін переміг на премії "Золота Жар-птиця 2019", де його визнали Кращим співаком. На виступ під час церемонії нагородження він одягнув костюм, який важив майже 15 кілограмів. Артист заявив, що це було його мрією.

Про це Бабкін розповів в інтерв'ю "Світському життя".

Сергій зауважив, що його дружина Сніжана відмовляла від такої затії.Але співак настояв на своєму і звернувся до швачки, аби зробити костюм.

Сергій Бабкін

"Я дуже люблю, коли мрії здійснюються! Це було моєю мрією, зробити такий костюм! Я пішов, накупив застібок, прийшов до швачки та сказав: "У мене є така ідея, тому давайте зробимо!". Ми і зробили, хоча, Сніжана казала: "Не роби цього!". Хтось мені казав: "Чому ти взяв звичайні застібки, а не пластмасові?", "Та я якось не подумав! А що, можна було?". Я люблю, щоб все було по-справжньому!" - заявив виконавець.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

На премії "Золота Жар-птиця" Сергій Бабкін виступив із піснею "Моє кохання". Під час виступу артист був одягнений в 15-кілограмовий костюм зі змійок власного дизайну. Спеціально для "Золотої Жар-птиці" за власним ескізом Бабкіна костюм шили в Харкові. Після виступу співак показав, які травми він отримав від такого образу.

У своїй переможній промові Бабкін подякував організаторам, свою команду, а також дружину Сніжану, яка зараз перебуває на сьомому місяці вагітності.

Нагадаємо, зірка Кварталу 95 довела Бабкіна до екстазу у ванній: "Ну ж бо пригальмуй".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що відомий український співак Сергій Бабкін трепетно привітав дружину з 10-ю річницею: життя стало мати інше значення.