Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала дві фотографії, одна з яких чорно-біла, на яких позує в компанії дівчини на ім'я Юля і її хлопця, а в підписі до фото співачка повідомила, що ця Юля "йде у вільне плавання". На знімку, який з'явився в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в синіх джинсах і білій футболці, поверх якої накинула чорну шкіряну куртку. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. Світлана, як і її друзі, кривляються в камеру, вони одягнені в темне вбрання.

З підпису до фотографії стає ясно, що дівчина Юля, яка, мабуть, була підтанцьовкою в команді Лободи, йде від зірки. "Наша Юленька @yulia_aladko йде у вільне плавання. Але ми її любимо і завжди чекаємо… Щасти тобі, маленька! Будь здорова! Всі випробування, які нам уготовано – даються не даремно, пам'ятай це. @lobandaaaa", - написала Світлана. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати цю та інші фотографії Лободи, її образ і друзів. Одні засипають Світлану компліментами, а інші радять бути скромніше.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.