Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам, що відправилася на Мальдіви. Схоже, Волочкова вирішила повернутися у місця "бувалої слави", однак, як видно на її сторінці в Instagram, вона ще не зміряла пляж своїми шпагатами. На фотографії, яку в цей раз показала Анастасія Волочкова, вона позує на пляжі біля самої води, при цьому балерина навіщось напнула на прогулянку по піску босоніжки на величезних підборах. Цього разу Волочкова змінила купальник, і замість бірюзового, одягла білий бікіні. Як видно на фото, Настя встала в "стійку", і виглядає це, м'яко кажучи, безглуздо.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова написала: "Сьогодні вийде в ефір програма про фітнес і здоровий спосіб думки! Так-так, думки. Адже все матеріально! Дивіться на НТВ у програмі "Зірки зійшлися". І я там буду! Дивіться! А формою ви задоволені моєю? Так у житті і у відносинах людей все неоднозначно…".

Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів і хейтерів. Так що фоловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних мальдівських канікул. Треба сказати, що з моменту, коли балерина відключила коментарі, вона не перестає цим хизуватися на кожному кроці.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.