Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників.

Цього разу Анастасія не зрадила своїм принципам і знову взялася за рекламу. На фотографії, яка з'явилася в записі балерини, вона позує в своєму будинку у вишуканій сукні і демонструє весільний подарунок. Для фотографії Настя одягла довгу синьо-біле квітчасту сукню, її нарощене волосся укладене в красиву зачіску, а на обличчі яскравий макіяж.

Волочкова стоїть поруч з кріслом у вигляді туфельки, на якому сидить мила іграшкова свинка. Але іграшка не проста, а в пуантах і сидить вона на шпагаті, все як любить Настя. У підписі до фотографії балерина написала: "Прекрасний весільний черевичок приїхав з Пітерської компанії «Еталон». Чекаю улюблених. Карета на під'їзді. А символ цього року-вже в шпагаті. І в пуантах!".

Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги пыдписникыв балерини, і вони почали активно її обговорювати. Деякі фоловери у захваті від нового образу балерини і пишуть їй компліменти, а інші не так зачаровані, і жартують над Анастасією.

"Ми цей "символ року" весь рік спостерігали на шпагаті, то в пуантах, то в купелі, то в труселях на диванах", "Який у неї жахливий смак в одязі, в інтер'єрі, в усьому. Шкода, такий гарний будинок обставлений з таким несмаком", "Анастасія ви як завжди чарівні! Вітаю вас з Наступаючим Новим Роком! Здоров'я вам і всіх благ!", "А нової сукні не було? Зустрічати у старій зірці якось неправильно", "Пропозицію то хоч зробив? Вже до весілля купуєш", "У Настюхи золоте весілля схоже! За рік п'ятдесятий чоловік!", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.