Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраве фото, на якому з'явилася в незвичайному образі. Як виявилося, Катя зробила рекламу меблевій фірмі, але зробила це досить оригінально.

На фотографії, яка з'явилася в записі Каті Осадчої, вона постала на огляд публіки у ванній кімнаті. Телеведуча сидить на столику біля раковини і не дивиться в камеру. Для рекламної фотосесії вона одягла темно-зелені оксамитові штани та світлу футболку, поверх якої накинула джинсову курточку. Волосся Каті зібране у недбалу зачіску, а на її обличчі немає макіяжу, вона посміхається, дивлячись кудись убік. На фото видно гарну ванну кімнату з функціональними оригінальними меблями, які, власне, і рекламує Осадча.

"Радість, коли все виходить так, як задумали. Меблі @alterhaus_com. Той випадок, коли і меблі добре роблять і, якщо хтось ремонтом спантеличений, теж допоможуть", - написала Катя Осадча у підписі до фотографії. Шанувальники не змусили себе чекати і почали обговорювати нову публікацію Осадчої. Одні обговорюють образ телеведучої, а інші меблі, які вона рекламує і ванну кімнату в цілому.

"Катя, у вас скоро новосілля у новому домі?", "Дуже гарне фото", "Знову без шапочки!", "Поєднання чарівності і фотогенічність! Цей кадр – фантастично класний!", "Дуже гарно", "Крутий дизайн зроблять в будь-якому будинку!", "Все дуже красиво і гармонійно", "Вітаю. Я ваш фанат, зросла на ваших програмах", "Красиво", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.