Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим відео. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком зі зйомок популярного шоу "Голос. Діти", де вони разом з Позитивом стануть зірковими тренерами. Так, артисти будуть сидіти на подвійному кріслі, а їх колегами у виборі найбільш талановитих малюків у новому сезоні стануть Джамала та Дзідзьо. Надя також зазначила, що прем'єру можна буде побачити вже 26 травня.

"Велика ПРЕМ'ЄРА вже 26 травня на @1plus1_ua !!!! Фантастичні голоси!!!! @golos.dity !!", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "мені вже цікаво хто виграє🤷🏻‍♀️😂", "Таке не можна пропустити😻", "Ви як ніхто інший гідні цього крісла у цьому проекті! Дуже чекаю на новий сезон. Впевнена,що ваша команда в цьому році буде найсильнішою❤️🙏🏻", "Це буде бомба, я впевнена 🔥❤️🔥", "Кращі тренери😍😍😍", "Уррааа,вже хочу подивитися по телевізору😍😍", "🔥голоси просто нереальні❤️", "Чекаю не дочекаюся", "
Як дочекатися цього дня? 😍Яяяк???".

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.