Українська співачка, учасниця групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва нарвалася на критику через фото з колегою по дуету Позитивом (Олексій Завгородній).

Артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото зі зйомок для листопадового випуску журналу Cosmopolitan. На знімку співачка постала в жовтій сукні і на підборах, присівши Позитиву на плече.

"Хей! Зухвалі тренди осені в стильній зйомці "Время и Стекло" для свіжого Cosmopolitan. Шукай більше фото в листопадовому номері", - підписала знімок співачка.

Фанати вважають, що фото вийшло дуже розв'язним і присоромили Дорофєєву.

"Можна було б і на обличчя дядькові Позитиву сісти, чого вже там", "Де в цей час був Володимир?", "Красиво звичайно, але куди дивиться Дантес?", "Поки чоловік блоги знімає", "Чоловік тебе не ревнує, що ти жопою сіла на нього?", - обурювалися юзери.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва здивувала шанувальників зміною іміджу. Новий образ "ДоДо" показала на своїй сторінці в Instagram.

На знімку Надя зображена за лаштунками шоу "Танці з зірками". Співачка позує у відвертому образі та з відповідним виразом обличчя. На ній ми бачимо чорне латексне боді, довгий чорний шкіряний плащ і колготки в сіточку. Але найголовніше, що привернуло увагу шанувальників – це колір волосся зірки. На знімку видно, що Надя стала платиновою блондинкою.

Надя Дорофєєва

Раніше повідомлялося, що чоловікові Наді Дорофєєвої порадили помити голову. Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес опублікував по істині осінній знімок. На чорно-білій меланхолійною фотографії артист позує чи то з склянкою, чи то з вазою для десертів.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.