Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала пляжне фото, а в підписі до нього пофілософствувала і запросила підписників до діалогу.

На фотографії, яка з'явилася в записі Наталії Могилевської, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному купальнику, лежачи на шезлонгу, мабуть, біля басейну. Наташа відображена в красивій позі, на цьому фото вона демонструє результати схуднення. Багато також зазначили, що зірка здорово погарнішала останнім часом, а відпочинок явно пішов їй на користь. Волосся співачки розпущене, а на обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фото Наталя написала роздуми на цікаву тему. "Спасибі морю і відпочинку, у мене була можливість добре підготуватися до свого майбутнього тренінгу у Харкові. Генеральна думка така: Якщо ти робиш правильно, відповідно до своєї природи і призначення, то і ти і оточуючі відчувають себе добре, спокійно і радісно. А якщо ти відчуваєш образу, біль, подразнення, "праведний гнів", порожнечу і інше, або якщо залишився конфлікт або ображена тобою людина, то шукай де була твоя помилка!

Тобто, якщо тобі здається, що ти на сто відсотків правий, але при цьому тебе переповнює гнів і обурення – то знай, те що тебе обурює, є в тобі самому, просто ти поки це погано бачиш. Мене ця думка рятує у важких ситуаціях. Це канат, який витягує з конфліктів і дурних вчинків. Я не спокійна – значить є на що звернути увагу. Давайте поговоримо про це! Чекаю ваших прикладів і питань. До зустрічі 15-го в Харкові, з тими, хто вирішив прийти до мене на зустріч особисто", - написала співачка. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і пост Наташі.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".