Мати відомої американської співачки Брітні Спірс Лінн не забула недбалого ставлення лікарів до своєї дочки, яку нібито насильно утримували в психіатричній клініці. Жінка вирішила звернутися до суду, щоб з'ясувати справжню причину утримання Брітні в психлікарні.

Так, у своєму недавньому позові зіркова мама вказала, що також планує дізнатися подробиці опікунства над дочкою її батька Джеймса. Про це повідомляє TMZ.

Згідно з інформацією, зараз артистка перебуває в пригніченому стані, проте це не заважає їй брати участь у різних фотосесіях і знімати відео, як вона займається в спортзалі.

Як повідомляє джерело, мама зірки запевнила, що зробить все можливе, щоб дізнатися причину перебування доньки в психлікарні. У своєму судовому позові Лінн Спірс також просить надати їй подробиці, які стосуються поточного опікунства Джеймі Спирса над їх дочкою Брітні (протягом 11 років єдиним опікуном Брітні Спірс є її батько).

Популярні новини зараз

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Крім того, сестра співачки також прокоментувала непросту ситуацію. За словами дівчини, Брітні змушують приймати лікарські препарати, від яких вона постійно відмовляється. Її сестра висловила надію, що родині вдасться знайти хорошого відповідального адвоката, який допоможе довести провину лікарів, а також зробити Лінн Спірс другим опікуном співачки.

Нагадаємо, що 37-річна поп-діва Брітні Спірс нібито сама захотіла пройти лікування, але її мати спростувала дану інформацію, заявивши, що дочку утримували там силою. Фанати Брітні Спірс переживають за її стан, так як вона все менше контактує з оточуючими.

Як повідомляв портал Знай.uа, Брітні Спірс вийшла з психіатричної лікарні і записала перше звернення, адресоване своїм шанувальникам. У відео поп-зірка просить про повагу до її приватного життя. Вона запевнила, що з нею все в порядку.

Також портал Знай.uа писав, що 21 квітня поп-діва потрапила в об'єктиви папараці, коли виходила з готелю в Беверлі-Хіллз. Співачка була в супроводі бойфренда Сема Асгарі. Він був одним з небагатьох, хто підтримав співачку в такий важкий час.