Американська співачка Брітні Спірс знялася в еротичній рекламі своїх нових парфумів. " Сміливий, провокаційний, бажаний", - такий слоган нового аромату.

Спокуслива Брітні Спірс пішла проти зимових трендів і замість ялинок, снігу та інших символів Різдва, співачка занурилась в атмосферу гламурного літнього відпочинку на віллі.

У той час як всі прикрашають різдвяні дерева і насолоджуються передчуттям зимового свята, навіжена співачка зняла відео в декораціях спекотного літа.

Поп-діва сама стала героїнею ролику, для якого приміряла досить спокусливе вбрання. На кадрах нового відео зірка з'являється в чорному ретро-купальнику без бретелей і позує на тлі блакитних вод і мармурових статуй. Чорне боді чудово підкреслило тонку талію та стрункі ноги Брітні Спірс.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Знайшлося у короткому ролику місце і для спорту - Спірс хвацько орудує гантелями і штангою. Окрім цього, у кадрі з'явився оголений чоловік з ідеальним рельєфним тілом.

Саме таким чином поп-діва вирішила проілюструвати слоган нового аромату: "Сміливий, провокаційний, бажаний".

Загалом ролик вийшов дуже спекотним, та залишив шанувальникам співачки багато тем для обговорення.

Крім прекрасної фізичної форми поп-діви вони не оминули увагою і таємничого незнайомця. Фанати припустили, що в рекламі знявся 24-річний коханий співачки Сем Асгарі. І хоча обличчя Асгарі в ролику неможливо розглянути, а от торс юного красеня фігурує в кадрі досить часто – кубики можна перерахувати.

Нагадаємо, Брітні Спірс показала фоловерам романтичний кадр зі своїм коханим - 23-річним Семом Асгарі - на відпочинку в Маямі.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Брітні Спірс заінтригувала шанувальників епатажним знімком з нових зйомок.

Також Знай.ua писав, Брітні Спірс показала неймовірну фітнес-еротику зі своїм коханим.