У справі про зникнення учасниці популярного шоу "Топ-модель по-українськи" Анни Троян стався несподіваний поворот. Відомо, що 22-річна Анна Троян вийшла на прогулянку в районі Лісового масиву української столиці 3 травня, близько 22:00 і не повернулася додому.

Про зникнення Ані повідомила її близька знайома Ганна Савченко в соціальних мережах, пише портал "Політека".

"Друзі, знайомі і просто небайдужі люди! Благаю про вашу допомогу! Зникла дівчина, рідна мені і моїй родині людина - Ганна Володимирівна Троян. Останній раз виходила на зв'язок вчора (3.05) о 22.00 в районі м. Лісова. Якщо бачили або знаєте яку-небудь інформацію про Аню, прохаю відгукніться або зробіть репост", - написала дівчина.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Пошуками дівчини зайнялися знайомі, поліція та небайдужі громадяни. Ці кілька днів були дуже напруженими і для шанувальників моделі. Під її останнім фото в Instagram, опублікованому в день зникнення, коментатори писали:

"Дай Бог тобі повернутися додому здоровою і неушкодженою!", "Я з тобою особисто не знайома, але сподіваюся, що все добре", просто сів телефон або ти зараз вдома втомилася і спиш весь день", "Жахіття, сподіваюся все добре".

Далі одна з підписгиць написала, що дівчина знайшлася, і про це повідомив її друг. Трохи пізніше сама Аня Троян виклала сторіс на своїй сторінці в Instagram на підтвердження того, що вона жива і здорова, просто у неї вкрали мобільний телефон.

Але не всі шанувальники сприйняли цю новину на ура. Деякі запідозрили, що це був піар-хід, щоб привернути увагу до моделі сторінки і до неї самої.

"Піар-хід?", "Жесть, мені вже теж так здається", "Вона виклала сторіс, значить вона повернулася додому".

Нагадаємо, зірка "Топ-модель по-українськи" знакла безвісті: друзі благають про допомогу.

Як повідомляв Знай.иа Івасюка погубив Ленін: спливли страшні подробиці життя і смерті улюбленця Ротару.

Також Знай.uа писав, Долина безголових: моторошне місце, в якому безслідно зникають люди.