Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з репером і коханим Потапом вирушила в сонячну Туреччину, виступаючи в розкішних готелях. Також артистка представила нову україномовну пісню і кліп "Обіцяю", порівнюючи себе з легендарними творами мистецтва. Так, Настя зібрала цілих 3 мільйона переглядів на каналі Youtube, позуючи в образі Аделі Блох-Бауер I кисті австрійського художника Густава Клімта.

"3 000 000 переглядів відеокліпу «Обіцяю» 😍
Ви неймовірні 🔥", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Клімт зараз на тому світі нервово гикає!", "Занадто багато Насті в картинах. Вже пора придумати щось інше", "Ти неймовірна😚", "думаю ,що невдовзі там буде більше ,ніж 6 нулів💪💪💪🔥", "неймовірна пісня😍", "Настя, ви талантище!! 👏👏👏👌👍", "З введенням квот на радіо будь-яка українська пісня стає хітом 😂".

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.