Настя Каменських вперше розповіла про вагітність і аборти від Потапа

Співачка Настя Каменських відповіла на питання, чи дійсно вона вагітна від Потапа. Про це передає Clutch.

Останнім часом Потап і Настя Каменсих стали однією з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу. Вже більше десяти років шанувальники стежать за їхнім особистим життям і намагаються розгадати, чи є між колегами по дуету щось більше.

Красуня з "Квартал 95" Олена Кравець показала чоловіка: гаряча парочка

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще
Разом парочка вже більше 10 років, а ось відносини приховують за сімома замками. Історія кохання Олени та Сергія Кравців почалася ще з університету і КВН. Довгий час вони просто дружили, однак незабаром між ними закрутився роман.

Приватбанк поставив українців "на лічильник": за зарплату – "викуп"

ПриватБанк

"ПриватБанк" звернувся до українців із важливою заявою у зв'язку із рішенням РНБО. Про це йдеться на офіційному сайті Мінфіну.

Приватбанк попередив клієнтів про те, що відповідно до рішення РНБО зобов'язаний ідентифікувати клієнтів і проводити аналіз фінансових операцій, які підлягатимуть фінансовому моніторингу.

Притула екстрено звернувся до українців: плювок в обличчя кожному з нас

Сергій Притула

Президентські вибори відбудуться найближчим часом, і цю подію не обходять стороною ні політики, ні зірки шоу-бізнесу. Деякі з них віддають перевагу тому чи іншому кандидатові, а деякі відверто розчаровуються в політиці і закликають українців бути з цим обережніше.

Популярний телеведучий Сергій Притула звернувся до українців з емоційною промовою, а також закликав їх задуматися про майбутні президентські вибори в Україні.

Американець воскресив породу гігантських собак, які 7000 років тому охороняли давніх правителів

У домі Маркуса Кертіса з Ріверсайд живе величезний пес по кличці "Сасквач", який за словами його господаря, належить до вимерлого виду.

Власник незвичайної тварини стверджує, що "воскресив" породу гігантських сторожових собак вагою 90 кг — молоська собака, пише Daily Mail.