Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила кадр з новенької зйомки, позуючи в досить відвертому образі. Так, артистка приміряла облягаючу шкіряну міні-сукню і довгі рукавички, доповнивши образ натуральним макіяжем.

"Тільки взяти себе в руки..
Я зможу якщо руки твої... 🖤
#ЯнеСвятая
By @jurij.treskow 💣
А який ваш улюблений рядок з вашої улюбленої пісні?🖤", - поцікавилася Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Віра, ви чудо. Дякую за радість, яку ви несете!", "Красуня", "Вііііра!😍😍😍😍 Богиня!!!!", "Красуня,захоплююся вами!", "Віра принцеса❤️😍👏", "Яка ж ти гарна ,чітка ❤️❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Віра - ти космос 😍🔥😍🔥😍🔥", "Віра, яка ж розкішна💜", "Красуня🔥", "Після того як побачив це фото, всі улюблені рядки вилетіли з голови 😍🔥", "Та тут будь-який рядок із голови вилетить..", "Вірочка, ти як завжди неймовірна 💞👌".

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.