Напередодні Великодня відома українська співачка Тоня Матвієнко поділилася “Знай.ua” деякими сімейними традиціями. Артистка зізналася, що у Бога вірить, але не дотримується посту.

“У мене це якось не виходе. Я думаю, що зараз скоріше всі постяться, щоб очиститися, не пити, схуднути. А мені ніколи не доводилося поститися. У меня і шоу-бізнес, і мала дитина. Ці речі я просто не встигаю. Ось що є вдома, те і їм”, - розповіла Матвієнко.

Арсен і Тоня

Вона додала, що на Великдень її мама, народна артистка України Ніна Матвієнко, та чоловік, співак Арсен Мірзоян, вночі йдуть на службу у церков.

“Я дома з дитиною. Вранці ми всі яєчком поб’ємося, святкуємо. У нас дотримуються посту мама і старший брат - ми всі разом живемо. У цей день у нас на столі дуже багато м’яса: буженина, ковбаски. Пасочки ми вже так само не печемо”, - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тоня Матвієнко

Тоня зізналася, що взагалі не любить випікати.

“Не люблю торти пекти. У мене не вистачає на все це терпіння. І мама вже не пече. Це як консервація, ми вже перестали це робити. Я можу тільки зробити малосольні огірочки”, - відзначила артистка.

За словами Матвієнко, травневі свята у неї більш пов’язані з роботою.

“У мене буде тур “Свої”, Волинню ми їдемо. Тож ми завжди на роботі. Ми планували поїздку в Голландію на травнені, але з’їздили вже у квітні. Такий подарунок зробив мені чоловік на день народження. Святкували там. Тепер все - травень у нас робочий”, - повідомила зірка.

Тоня та Арсен у подорожі

Нагадаємо, Катя Осадча показала Барселоні українську вроду.

Як повідомляв раніше “Знай.uа”, Віка з гурту "НеАнгели" розповіла, як проведе Великдень.

Також “Знай.uа” писав про те, що Катя Бужинська відверто розповіла про життя на дві країни, стосунки з чоловіком і підготовку до Великодня.