Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі. Як виявилося, в такому досить відвертому вбранні Джамала з'явилася на премії "Золота Жар-Птиця".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні. Співачка зображена на червоній доріжці в чорному комбінезоні з декоративним елементом у вигляді шлейфу кольору металік. При цьому в зоні декольте цей наряд прозорий, від чого оголюються груди. Волосся Джамали розпущене в красивій укладанні, а на її обличчі яскравий вечірній макіяж. У підписі до фотографії артистка розповіла шанувальникам історію червоних доріжок.

"Червоні доріжки – це завжди стрес. Спасибі талановитим людям, які одягають, роблять мейк і зачіску, таким чином допомагають приховати хвилювання і збентеження. А ви знали, чому червона доріжка і звідки це почалося? Мені завжди було цікаво! Традиція стелити на важливих заходах і прийомах саме червону доріжку зародилася ще 2,5 тисячі років тому в Стародавній Греції. Цей колір в їх культурі асоціювався з богами.

Після, вже в Європі, він вказував на приналежність до королівських династій. В еру зародження кінематографу, коли актори і режисери були в дивину, а люди прагнули наживо побачити їх, було прийнято рішення влаштовувати невеликі "проходки" перед кінотеатрами. Тоді, щоб підкреслити "зірковість" цієї надзвичайної професії, і розстелили ту ж червону доріжку. Вперше цей атрибут з'явився в 1922 році на прем'єрі фільму "Робін Гуд". Makeup @milenalutskaya. Hair @leragornostay. Style # юрійжуйков. Style @tatyana_larina_tata. Jewellery @ o2jewellery. #redcarpet # золотажарптиця", - написала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.