Ведуча "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик разом з сім'єю з'явилася відразу на двох обкладинках великоднього номера журналу Viva!, де вперше показала обличчя своєї молодшої доньки Поліни.

Лілія розповіла, як їм з чоловіком вдається справлятися з двома дітьми без допомоги. При цьому свою роботу в "Ранок з Україною" вона назвала ідеальною для годуючої мами, яку не можна налякати нічними підйомами.

Так, коли все тільки едутна роботу, Лілія вже закінчує вест ранковий ефір і поспішає додому або в інших справах.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"О дев'ятій ранку – з укладанням, макіяжем, красива – повертаюся додому, як богиня, а там уже все в порядку: діти нагодовані, одна – у школі, друга – грається і щаслива. Ти приходиш втомлена, і чоловік тобі відразу подає чашку лате і бутерброд. Я дивлюся і розумію, що у Андрія свій "прямий ефір": в старшу школу відвести, молодшу нагодувати, цю одягнув, та вже спітніла, цю переодягнув, та наробила в штани. Ось такий постійний процес", - розповідає ведуча.

Також Лілія Ребрик розповіла, що дві її дочки – старша Діана і молодша Поліна зовсім різні за характером.

"Поліна такий собі бебі-бос (сміється). Діана ж завжди була дуже дорослою і серйозною дівчинкою, з нею можна домовитися, вона дуже комунікабельна. А Поліна маленька шкода, у неї весь час думки: що б ще такого утнути, де б нашкодити", - зазначає ведуча.

Молодшої дочки Ребрик Поліні вже 30 квітня виповниться рік. Поки що ведуча не розкриває деталей, як саме буде святкувати цю подію.

Нагадаємо, відома телеведуча поділилася секретом схуднення після свят.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні вручили премію "Золота дзиґа-2019".

Знай. ua писав, що Лілія Ребрик зворушила фанів власної формулою щастя.