Відома сімейна пара популярної телеведучої Лілії Ребрик і хореографа Андрія Дикого не може приховати свого неймовірного щастя і охоче ділиться цим з шанувальниками. Зіркова пара з добром і задоволенням публікує романтичний фото і показує, як проводить сімейне дозвілля.

Лілія Ребрик з чоловіком

Лілія зізналася, що близькі — це велика мотивація і гарне джерело натхнення. Кожну вільну хвилину, а особливо вихідні, вона присвячує двом коханим дівчаткам – Діані і Поліні.

Нещодавно ведуча вирішила в Instagram серед фанатів провести невелику розмову і розповісти людям про рідних і близьких, а також поділитися формулою щастя і ексклюзивними фото із сімейного альбому.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Підписники цікавилися, що ведучій додає сил і мотивує її. Вона відповіла коротко і ясно – рідні люди і люблячий чоловік, втім, кохання у їхній парі взаємне, тому панує повне взаєморозуміння.

"Я кохана і кохаю. А це дає сили на все!" - написала знаменитість, супроводжуючи текст романтичним фото з чоловіком під дощем.

Також вона розповіла, що незабаром готова показати обличчя молодшої донечки Полінка. Її дівчинка буквально з пелюшок танцює зі своїми батьками, а значить, підростає майбутня зірка!

Також Лілія зізналася, що ні за що не відпустить чоловіка працювати за кордон, адже розлука з ним для неї нестерпна, а для повноцінного щастя пара повинна бути разом. Крім того, Ліля та Андрій під Новий рік здійснили заповітну мрію – зустріли свято на власній дачі!

Нагадаємо, бджілка Гросу змусила фанів плакати: малахольна якась.

Як повідомляв Знай.uа вагітність Меган Маркл: коли народить, як назвуть і кого візьмуть хрещеними.

Також Знай.uа писав, перерахунок субсидій: що потрібно знати, щоб не залишитися без виплат.