Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, який шанувальники порівняли з образами скандальної співачки MARUV. Як виявилося, в такому досить відвертому вбранні Джамала з'явилася на премії "Золота Жар-Птиця".

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні. Співачка зображена, мабуть, в гримерці перед виступом. Вона одягнена в чудове сріблясте плаття на бретельках з відвертим декольте. Поверх сукні Джамала накинула оригінальної форми накидку зі шкіряними рукавами. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Артистка склала руки на одному боці і уважно дивиться в камеру без посмішки на обличчі.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Не можу підібрати слів, щоб підписати фото. І чи потрібно? Є люди, які вміють говорити очима, а я вмію мовчати трьома мовами". Зазначимо також, що пізніше в записі Джамали з'явилося відео її виступу в цьому вбранні на сцені премії "Золота Жар-Птиця".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі діляться враженнями від виступу Джамали. "Яка гарна і талановита, прекрасний виступ з композицією "Крила", "Неймовірна", "Іноді мовчання говорить краще будь-яких слів! Ваша посмішка передається поглядом!", "Слів не треба! І так все ясно! Ви просто розумниця!", "Дуже красива", "Просто красуня", "В образі MARUV", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.