Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яким показала свого улюбленого песика, який, втім, напакостив.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, можна побачити білого милого песика, який дивиться з жалісним виразом на туфельку. Так, Рафік (так звуть собаку) погриз взуття Лесі Нікітюк, це вона і вирішила показати в мережі. Телезірка сфотографувала туфельку з погризеним носиком, а позаду стоїть "покараний" Рафік, який нишком дивиться на результат своїх розваг. У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "Іду за мокрими трусами. Продовження "дебатів" дивіться в сторіс".

Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно його обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями і побажаннями, а деякі почали жартувати з приводу Рафіка і його витівок. Деякі припустили, що Леся не погодувала песика, от він і вирішив їй помститися, а інші закликають не карати його дуже сильно, адже він такий милий.

"Не лайте, такий хлопець гарний. Ну знає ж, що винен", "По очах видно думку, все одно відгрібати, треба було з'їсти хоч побільше", "Змилуйся Лесенька! Він усвідомив свою провину, міру, ступінь, глибину", "Так, навіть краще! Креативний!", "Тепер на аукціоні вони будуть ще дорожчі! Туфлі Лесі, покусані її собакою!", "Так шкода його!" "Леся, все ховати треба! Вони люблять запах взуття, манить він їх", "Видно, що усвідомив", "Ну може годувати собаку треба?", "Так винувато дивиться, ну як його можна покарати?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.