Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі в гримерці.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки на зйомках нового сезону розважального шоу "Хто проти блондинок?", що виходить на "Новому каналі". Як раніше розповідала Леся, її в черговий раз затвердили на роль ведучої цієї програми. На знімку, який Нікітюк зробила в дзеркало на телефон, вона постала у коротенькому блискучому платті яскравого синього кольору.

Леся стоїть перед дзеркалом, в одній руці тримаючи телефон, а другою торкаючись волосся. До речі, про волосся, як помітили шанувальники зіркової телеведучої, вона наростила шевелюру, адже на недавніх знімках з Єгипту волосся у Лесі було значно коротше. На цьому ж фото воно довге і зібране в красивий пишних хвіст, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк просить шанувальників просто ставити їй лайки. "Нічого не пишу, немає часу, просто лайкайте. Style Жуйков. Makeup @sveta_kanarskaya. #лесяникитюк #хтопротиблондинок2019", - написала Леся. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно його обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть називають ходячим сексом, натякаючи на її новий образ. Інші ж засипають зірку різноманітними питаннями про зйомки нового сезону улюбленого шоу, яке веде Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.