Президент Росії Володимир Путін вирішив привітати співачку Аллу Пугачову з 70-річчям. Він відправив на адресу артистки телеграму, у якій захоплюється її талантом.

"Талант і неординарні вокальні дані, яскравий артистичний темперамент і працездатність підняли Вас на вершину естрадного олімпу, здобули справді всенародну славу", - написав Путін.

Алла Пугачова

Правда, шанувальників це залишило у шоці. Вони не очікували теплих слів, а, як мінімум, запрошення у Кремль і вручення Ордена "За заслуги перед вітчизною" I ступеня. Адже у Пугачової вже є нагорода IV, III та II ступенів.

Варто відзначити, що за законом РФ, володар ордену "За заслуги перед Вітчизною" має ряд пільг. Наприклад, Алла Пугачова могла б отримати знижку на оплату комунальних послуг до 50%, безкоштовний проїзд і компенсацію на телефонний зв'язок. Правда, навряд чи знамениту артистку цікавлять такі "подарунки".

Алла Пугачова

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Раніше повідомлялося, що наполегливість фаната довела поп-короля Філіпа Кіркорова до сказу, він не зміг стримати емоцій і вилаявся публічно.

Поки артист спілкувався з журналістками, незнайомий чоловік втрутився у розмову і почав дошкуляти його питаннями. Під прицілом камер Філіп Кіркоров не відразу відреагував на наполегливого залицяльника. Поп-король довгий час тримав себе в руках, але було помітно, що він втрачає терпіння. На підвищених тонах Кіркоров попросив не заважати йому розмовляти.

Кіркоров і Пугачова

"Філіп, де Алла?" – не вгамовувався провокатор.

У результаті Філіп Бедросович не витримав і перейшов на мат, відповівши незнайомцеві в риму.

Нагадаємо, у мережі опублікували старе фото Алли Пугачової, на якому вона зображена під час відпочинку на запорізькому курорті.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярний співак, екс-соліст групи "Чай вдвоем" Стас Костюшкін набив тату на честь ювілею Примадонни.

Також Знай.uа писав, Світлана Лобода виклала у мережу спільне фото зі своєю дочкою, а також Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним