Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила спільний кадр зі співачкою і хорошою подругою Тіною Кароль. Так, артистки позували на зйомках популярного телешоу "Голос країни", вбравшись у довгі розкішні сукні темно-синього і неоново-жовтого кольорів. Катя також пожартувала, що разом вони виглядають, ніби прапор України. Ймовірно, світло невдало впало на Тіну, тому та залишилася без брів.

"Ми з @tina_karolсьгодні жовто-синій прапор #СлаваУкраїні 🇺🇦", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери взялися коментувати: "Тіні не личить ця зачіска,стиліста змінили?", "Тіна на фоні Катерини виглядає як гном. Тіна дуже розкішна дівчина, але стилісти якось познущалися над її образом (", "Тіна де брови ?", "Катя, красуня! А в цьому ліліпуті ледве впізнала Тіну. Жахливе фото !!(((", "Оу, невдалий колір сукні для Тіни. І відсутність брів теж не прикрашає її. 😐", "Тут Тіна Вам явно програє. Катя🔥".

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.