Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала в стильному образі, в якому прийшла на ефір талант-шоу "Голос країни"

На знімках, які з'явилися в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в короткій насичено-блакитній сукні без бретелей з величезним і об'ємним бантом збоку. Треба сказати, що це вбрання гарно підкреслює ідеальну фігуру Каті, а також її довгі стрункі ніжки. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Свій образ Осадча доповнила сріблястими сережками і намистом з камінням.

Відзначимо, що спочатку Катя Осадча опублікувала одну фотографію з закулісся зйомок шоу "Голос країни", а потім вирішила показати ще кілька знімків, на яких позує не одна. Так, на одній з фотографій Катя з'явилася разом з Тіною Кароль. Зіркові красуні присіли на крісло журі і мило посміхаються в камеру. На ще одному знімку Осадча стоїть разом з чоловіком Юрієм Горбуновим, який також є співведучим Каті на шоу.

У підписі до фотографії Катя Осадча коротко написала: "Ще трохи фото з прямого ефіру @goloskrainy_official". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників телеведучої, фоловери почали засипати Катю Осадчу компліментами в коментарях. Фанати відзначають відмінну фігуру телезірки і її вміння показати себе. Деякі також помітили, що Катя без свого фірмового аксесуара капелюшка, що їй дуже пасує.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.