Вокаліст популярної російської групи SEREBRO Ірині Титовій стало погано після одного з виступів. Її терміново госпіталізували в московську клініку.

Колектив дав концерт в рамках проекту "Партійна зона МУЗ-ТВ" у неділю, 14 квітня. Одна з солісток, Іра Титова після виступу почала скаржитися на погіршення стану здоров'я.

На місце терміново викликали швидку допомогу. Медики повідомили, що у співачки піднялася температура. Імовірно причиною різкого погіршення здоров'я могла стати лакунарна ангіна.

Титову тут же доставили в лікарню Москви. На даний момент представники вокалістки ніяк не коментують її стан.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Восени минулого року продюсер відомої російської групи SEREBRO Максим Фадєєв заявив про повне оновлення складу тріо, однак після фінального туру.

У продюсерському центрі повністю підтвердили інформацію, проте деталей оновлення групи поки невідомо. Вона відразу ж додала, що жодних конфліктів всередині групи немає.

"Так, група дійсно розпадається. Щоб уникнути різних чуток і домислів, хочу підкреслити, що все добре, ніхто ні з ким не сварився. Про всіх інших подробицях стане відомо після закінчення цього туру складу групи – у січні-лютому", – повідомив піар-агент групи MALFA.

Нагадаємоу найвідомішому жіночому тріо заговорили про катастрофу.

Як повідомляв Знай. ua, російська зірка пішла на відчайдушні заходи, завойовуючи аудиторію.

Знай. ua писав, що Лободу і Каменських росіяни зробили в елітний список дівчаток за викликом.