Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі разом з чоловіком і маленьким сином. За словами артистки, вони завітали на відкриття нового закладу в Києві.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні у кав'ярні "TAKAVA", куди прийшла на відкриття разом з чоловіком Сеїт-Бекіром та маленьким синочком Еміром. Для виходу в люди Джамала наділа світлі укорочені штани та світлу коротку кофтинку, а поверх цього накинула довгий бежевий плащ. Свій образ співачка завершила кокетливими чорними туфельками з білими шнурками. Її волосся випрямлене і розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Чоловік Джамали прийшов на відкриття кав'ярні в синіх джинсах і темній сорочці. Синочка артистка вбрала в джинси і бежеву в'язану кофту з капюшоном. На першому фото Джамала і Сеїт-Бекір позують двоє, вона злегка примостилася на високий стілець біля столу, обидва променисто посміхаються в камеру. На другому фото співачка і її чоловік позують посеред залу кав'ярні, а він тримає на руках сина Еміра.

У підписі до фотографії Джамала написала: "Головне в сім'ї – підтримувати один одного! Я живу твоїми радощами і проблемами так само, як і ти моїми. Хочу, щоб все вийшло! Вітаю @takava_coffeebuffet з відкриттям Takava 2". Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі не приховують захоплення від сімейної ідилії, яку показала Джамала.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.