Популярний український музикант і лідер групи "Бумбокс" Андрій Хливнюк розповів цікаві подробиці співробітництва із Тіною Кароль, передає "Політека".

Як було співпрацювати з Тіною Кароль? Чия це була ідея?

– Мені захотілося заспівати з неперевершеною, чудовою вокалісткою і познайомитися з цією дуже щирою і відкритою людиною. Я залишаю за собою право такі свої бажання втілювати в реальність. Дякую всім, хто працював над цією піснею. Це було супер легко, навіть легше, ніж я міг собі уявити. Все з першого дубля, а потім просто для кайфу

Ви були знайомі до співпраці?

Популярні новини зараз

Графіки відключення електроенергії на 27 червня

Доведеться вмикати режим тотальної економії: українцям приготували нове підвищення тарифів

"Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

– Ні, ми не знали один одного, не спілкувалися.

А як склалися ваші стосунки за кадром?

– Це схоже на початок довгої дружби, тому що у нас багато спільного. Нам є що один одному розповісти, нас цікавлять схожі речі, техніка концертних виконань, музичний матеріал та література. Дуже схожі, як з'ясувалося, смаки. Я теж люблю соул-музику, яку Тіна любить. Клас, чому б і ні?

Нагадаємо, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним вбранням, відправившись на вечірку гала-вечеря в честь 10-річчя культового журналу "Harper's Bazaar Ukraine". Так, для виходу в світ артистка вибрала чорне плаття в білий горох від Self-portrait, ніжних босоніжках на невеликому блискучому підборах, а доповнила образ яскраво-червоною помадою і масивними сережками-женчужинками.

Українська співачка Тіна Кароль

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.