Буквально нещодавно в соціальній мережі Instagram з'явився свіжий знімок популярної української співачки Тіни Кароль, на якому вона зображена без звичного макіяжу і в простому образі.

Варто відзначити, що зазвичай артистка одягається досить відверто й сексуально, а також завжди користується яскравою червоною помадою.

Знімок опублікував в Instagram Stories один з учасників талант-шоу Голос країни-9, учасник команди відомого поп-виконавця Monatik. Фотографія демонструє природну красу 34-річної Тіни.

На знімку співачка позувала у повсякденному вбранні і без гриму. На Кароль була проста чорна сукня з квітковим принтом. Крім того, на ній не було звичного макіяжу і фірмової укладки.

Тіна Кароль

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Раніше ми писали про те, що 7 квітня на 1+1 транслювався перший прямий ефір проекту "Голос країни". На сцену вийшло багато талановитих молодих артистів, яких вдалося відшукати зірковим членам журі. Однак, безумовним фаворитом вечора стала учасниця команди Дана Балана Катерина Бегу.

Перед виступом співачка заявила, що відчуває ревнощі Тіни Кароль через її наставника. Сама ж Кароль тільки посміялася у відповідь.

Тіна Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірним виступом на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою", виконавши новеньких хіт разом із популярною групою Бумбокс під назвою "Безодня".

Як повідомляв портал Знай.uа, на сторінці Тіни Кароль з'явився досить "спекотний" кадр, на якому Тіна позувала в сукні з відвертим декольте. Для фотосесії вона вибрала тонку сукню червоного кольору з витонченим квітковим принтом.

Також портал Знай.uа писав, що на знімку, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі на шоу "Голос країни", де є одним із членів журі.