Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в стильному луці на тлі того самого горезвісного килима. Леся з'явилася на фото в довгому шкіряному плащі чорного кольору. Її волосся розпущене, на обличчі легкий макіяж, а руки вона завела за голову. Телезірка стоїть у розслабленій позі, і з легкою посмішкою дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк жартівливо написала: "У Києві завжди можна знайти шматочок Хмельницького". Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали жартувати з приводу килима.

"Леся, ти красуня", "Довгенька пані", "Ну так краса ж яка, це я про килим. Леська само собою нормуль", "Боже! Плащ як у Боярського! І де можна прикупити такий?", "Килимок супер", "Леся, мені здається ти не звичайна і всіх людей притягуєш до себе, у тебе талант, він буде до старості", "Красуня", "Дуже красива", "Оце килимок!", "Шикарний килим", "Леся на тлі бабусиного килима", "Хмельницький ридає!", "Хмельницький скрізь є", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.