У житті відомого російського співака Стаса П'єхи сталася жахлива трагедія – смерть близької людини. Про це артист повідомив у соціальній мережі Instagram.

"Прощай, братик…", - написав П'єха під фото з якимсь чоловіком.

Публікація і лаконічність Стаса заінтригувала фанатів і вони намагалися в коментарях дізнатися у виконавця подробиці. В тому числі на новину відреагував продюсер Йосип Пригожин.

"Він же молодий. Як так?", - прокоментував фото Пригожин.

Артист лише зміг відповісти: "41 рік, складно повірити…".

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Показати ще

Стас П'єха численним фанатам зволів не відповідати хто цей чоловік і що з ним сталося, лише написав, що той помер, і його більше немає.

Шанувальники поспішили висловити співчуття Стасу у зв'язку з втратою близької людини, а деякі навіть намагалися вступити в полеміку і урезонити інших коментаторів, щоб припинити потік запитань до артиста.

"Люди, будьте людьми. Що ж ви налетіли: а хто це, а що це, а що з ним, а як з ним... З вами поділилися сокровенним. А ви лізете в душу з брудними ногами", "Вже неважливо, як і чому. Життя на Землі – мить, але догляд – лише продовження шляху, – коментують фанати.

Раніше повідомлялося, що Легендарна радянська співачка Едіта П'єха зробила відверте зізнання, що її онук - Стас П'єха - наркоман, який довго бореться із залежністю.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Журналісти з посиланням на слова Едіти П'єхи пишуть, що коли про проблему дізналися близькі та родичі, то вся сім'я об'єдналася навколо однієї мети - допомогти Стасу і врятувати його.

Нагадаємо, відомий російський співак зізнався у найстрашнішому.

Як повідомляв Знай. ua, Едіта П'єха відверто зізналася про велику біду в родині.

Знай. ua писав, що легендарна Едіта П'єха опинилася в інвалідному кріслі.