Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове відео, яким анонсувала свій влог на YouTube.

У короткому ролику, який опублікувала телезірка, вона показала найяскравіші моменти свого влогу, який вже залила на YouTube. У ньому Леся Нікітюк показала свої пригоди в єгипетському Шарм-ель-Шейху, де нещодавно відпочивала. Варто відзначити, що це вже другий епізод з Єгипту, який Леся показала шанувальникам. За кілька хвилин влог телезірки зібрав вже понад три тисячі переглядів, а після публікації анонсу в Instagram їх буде ще більше.

Напевно, найгарячішим моментом цього влога стали кадри, де Леся Нікітюк спускається з екстремальної гірки в аквапарку. Там вона і кричить, і показує непристойні жести, схоже, їй було дійсно страшно. Також у влозі телеведуча показує готель, відвідує пінну вечірку, ходить на екскурсію до пірамід і стародавніх гробниць, одним словом, розважається як може.

У підписі до відео в Instagram Леся Нікітюк написала: "Хлопці новий Влог вже на моєму #youtube. Підписуємося!!!Всім гарних вихідних (посилання в профілі) #лесяникитюк #pyramids #egypt #cairo #хтопротиблондинок2019". А у підписі до відео на YouTube вона написала таке: "Ну що, настав час глянути на продовження наших Єгипетських пригод, це було весело, просто повірте і дивіться". Шанувальники не пройшли повз цього відео і почали активно обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі завалюють питаннями про подорож в Єгипет.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.