Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію в пікантному образі. Для фотосесії модель одягла прозоре бежеве боді на бретельках, яке підкреслило підтягнуту фігуру і пишний бюст Кортні. До речі, про бюст, як видно на фото, зірка прикрила соски якимись наклейками.

Кортні сфотографована чи то в номері готелю, чи то у своєму домі, вона загадково дивиться в камеру. Її волосся зачесане назад і зібране в тугу зачіску, а на її обличчі легкий нюдовий макіяж. У підписі до фотографії модель похвалилася, що стала героїнею глянцю Vogue, якому розкрила свої секрети краси. "Я поділився своїм природним доглядом за шкірою і процедурою макіяжу з @voguemagazine. Розподіл продуктів на poosh.com і на відео vogue.com", - написала модель у підписі до фото.

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами в коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Кортні потрібно бути скромнішою в її віці. До того ж вона багатодітна мати – у зірки троє дітей.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.