Кортні Кардашьян - американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, і робить в мережі. Нещодавно в профілі Кортні з'явилася серія відвертих фотографій з гарячими сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує повністю голою, лежачи у ванні з пінкою.

На знімку, який виклала діва, вона постала на огляд публіки без одягу - модель бочком прилягла у ванну з білою пінкою. При цьому Кортні лежить в сексуальній позі і дивиться в камеру, а фото зроблено з висоти. Пікантні місця на тілі моделі прикриває біла пінка, втім, на знімку добре видно ідеальну фігуру і спокусливі вигини на тілі Кортні Кардашьян.

У підписі до фотографії світська левиця написала: "Люби себе так само глибоко, як любиш їх". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Кортні потрібно бути скромнішою в її віці. До того ж вона багатодітна мати – у зірки троє дітей.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.