Вже культова американська поп-виконавиця Брітні Спірс трохи засмутила своїх прихильників. З'явилася інформація, що співачка потрапила на лікарняне ліжко, але не просто в лікувальний заклад, а до психологічної клініки. Там Брітні пройде місячний курс терапії.

За словами близьких зірки вона відчуває "сильний емоційний стрес". За інформацією американських ЗМІ, душевне здоров'я 37-річної Брітні похитнулося через переживання з приводу хвороби свого батька, Джеймі Спірса.

Брітні Спірс

Відомо, що тато співачки переніс дві операції, пов'язані з хворобами кишечника. Після недавно зробленою другої операції у Джеймі виникли ускладнення. І його стан не поліпшується. Раніше Брітні скасувала низку своїх концерти через хворобу батька, щоб мати можливість бути поруч з ним.

Брітні Спірс

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

У 2008 році Брітні вже зверталася за допомогою до психіатрів, коли у неї стався нервовий зрив. Тоді вона переживала непростий час після розлучення зі своїм чоловіком Кевіном Федерлайном, батьком двох її синів. Через неадекватну поведінку співачки дітей передали під опіку Кевіна. Суд також призначив опікуном самої Брітні та її майна її батька Джеймі.

Варто нагадати, що американська співачка Брітні Спірс знялася в еротичній рекламі своїх нових парфумів. "Сміливий, провокаційний, бажаний", - такий слоган нового аромату. Спокуслива Брітні Спірс пішла проти зимових трендів і замість ялинок, снігу та інших символів Різдва співачка занурилася в атмосферу гламурного літнього відпочинку на віллі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Брітні Спірс повернулася до наркотиків: жирне волосся і брудний одяг.

Нагадаємо, пес випадково наспівав відому пісню Брітні Спірс. Вийшло не гірше оригіналу!

Як повідомляв Знай.uа поверніть мій 2002: Джастін Тімберлейк зізнався в почуттях до Брітні Спірс.

Знай.uа писав, психонули: найбезглуздіші зачіски зірок, які ми ніколи не забудемо.