Зірка серіалу "Гра престолів", актриса Софі Тернер знялася в розкішній фотосесії для Harper's Bazaar.

Напередодні фінального сезону "Гри престолів" актриса, яка зіграла Сансу Старк, знялася у по-справжньому казковій фотосесії. На обкладинці модного журналу актриса з'явилася у королівському вбранні з білим єдинорогом. Фанати помітили на кадрах багато відсилань до "Грі престолів": на одному з фото Тернер носить крила, а іншому - середньовічну вуаль. Також актриса, яка зіграла Сансу Старк, позує з вовком, який є символом її екранної сім'ї.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше повідомлялося, що актриса Мейсі Вільямс випадково "проговорилася" про долю свого персонажа Арьї Старк у восьмому сезоні "Гри престолів".

У понеділок, 1 квітня, Мейсі відвідала "The Tonight Show" з Джиммі Феллоном і поділилася деякими подробицями майбутнього останнього сезону.

Двадцятидворічна Вільямс прийшла на шоу в чорній короткій сукні на підборах.

Ведучий Джиммі Феллон натиснув на Вільямс, щоб та розповіла всі подробиці про останній сезон.

Актриса зізналася наскільки був важким і емоційним її останній день на зйомках, а потім зронила спойлер "Арья помирає у другому епізоді".

Нагадаємо, напередодні прем'єри заключного восьмого сезону серіалу "Гра престолів" актриси Софі Тернер і Мейсі Вільямс знялися у спільній фотосесії для американського журналу Rolling Stone.

Раніше Знай.uа повідомляв, зірка "Гри престолів" Ліна Хіді жорстко відповіла хейтерам, які критикували її з різних приводів в мережі. Зокрема Ліна Хіді стала жертвою троллінгу через висловлення своєї думки про політику.

Також Знай.uа писав, відома британська актриса, зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк зробила відверте зізнання. Відомо, що вона вісім років тому перенесла страшний стан — інсульт.