Зірка "Гри престолів", відома британська актриса Мейсі Вільямс полюбилася глядачеві своєю роллю в серіалі, де зіграла Арью Старк. Дівчина, попри свій юний вік, а їй всього 21 рік, вже встигла завоювати любов глядача і популярність. А ще вона славиться своїми експериментами з волоссям – зараз вона розововолоса

Мейсі активний користувач соцмережі Instagram і часто балує численний шанувальників новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так буквально нещодавно дівчина показала у мережі, що знялася для американського журналу Rolling Stone, де постала в досить пікантному образі разом зі своєю подругою і колегою по серіалу "Гра престолів" Софі Тернер. Тепер же Вільямс прикрасила журнал S/magazine, де з'явилася в більш скромних, але дуже красивих образах.

На своїй сторінці в соціальній мережі Мейсі Вільямс опублікувала декілька фотографій з фотосесії для журналу, а також обкладинку, яку, ймовірно, побачать шанувальники вже у квітні. Так, на знімках розововолосая актриса з'явилася у світлому вбранні, яке тільки підкреслює її сексуальність і магнетизм.

Так, на обкладинці Мейсі постала в чорно-білому піджаку-кітелі, який, втім, складно роздивитися, адже акцент зроблений на обличчі зірки. Її волосся розпущене, а на обличчі мінімум макіяжу, але увагу приваблюють довгі вії дівчини. На другому фото Вільямс приміряла більш зухвалий, але повністю білий образ. На ній костюм оригінального фасону, який складається з піджака і спідниці, а також в чоботи і капелюшок. На третьому фото акторка з'явилася в ніжному образі: у білій блузі з жабо.

Нагадаємо, зірка "Гри престолів" заплакала, дізнавшись фінал серіалу.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка фільмів Лінча прикрасить новий сезон "Гри престолів".

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Гри престолів" шокувала відвертим зізнанням.