Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі у ванній.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в пікантному образі, сидячи у ванні з пінкою. Само собою, Леся повністю гола, прикриває наготу тією самою білою пінкою. При цьому митися у ванну Нікітюк залізла з браслетом на руці і ланцюжком на шиї. Її волосся зібране в забавний високий пучок на маківці, а на обличчі немає макіяжу. Варто відзначити, що в публікації телезірки два подібних фото, тільки на другому знімку Леся прикрасила своє обличчя з вусами пінки.

В підписі до фотографій Леся Нікітюк запропонувала вибрати, яка з них фанатам подобається більше. "1 або 2? Голосуйте. Якщо 2... відрощую і ходжу завтра цілий день. #лесяникитюк #хтопротиблондинок2019 #усы2019", - написала Нікітюк. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фоловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі почали "голосувати", і звичайно ж, фото з вусами фанатам подобається більше.

"Знаю, що не можна робити комплімент дівчині про її вуса, які б вони гарні не були... Але вибір очевидний – 2", "Яка гарна", "Покажи свої прекрасні ніжки", "Стільки позитиву у всьому, ви крута", "Засмага супер, хоч з вусами, хоч без вусів", "Друге фото, дуже мила там", "І та, і та фотографії, як завжди, суперські, Леся ти як завжди красуня", "богиня", - пишуть і жартують фанати Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.