Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує, швидше за все в аеропорту. Лобода зробила це селфі на телефон, а в кадрі разом з нею і її продюсер Нателла Крапівіна. Обидві жінки зображені з валізами, а в підписі до фото співачка повідомила, куди вони прилетіли. Як виявилося, у Світлани Лободи на 31 березня запланований концерт у Лондоні, туди вона й відправилася.

На знімку Світлана позує в простому і зручному для подорожей одягу. На ній нейтральний бежевий плащ і така ж кепка. Волосся зірки розпущене, а на її обличчі величезні сонцезахисні окуляри. На плечі у Світлани чорна сумка, яку, втім, не видно в кадрі. У підписі до фото Лобода написала: "London. Завтра концерт в #О2Агепа". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і майбутній концерт.

"Кепку правильно наділи", "Господи, коли ви встигаєте займатися дітьми? Гастролі, гастролі", "Лесбі пара 100%", "Інформація 100%: концерт ще не пройшов, а публіка Лондона вже чекає Вашого повернення знову", "Всього доброго", "Ласкаво просимо. Удачі Вам", "Оце так, яке насичене життя", "Приїдемо до вас, з нетерпінням чекаємо", "Головне, класного настрою SUPER STAR! Який настрій буде у тебе, Світлана, такий буде у всієї аудиторії. Ти вмієш його передавати. Так що драйву вам всім!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.