Телеведуча та співачка Ольга Орлова розповіла невідомі раніше подробиці про хворобу своєї подруги Жанни Фріске. Відповідну заяву Орлова зробила на російському шоу.

Влітку 2019 року виповниться 4 роки з дати смерті Жанни Фріске. Це час непросто проживають не тільки батьки і колишній чоловік співачки, але і її друзі.

"Як вони мені далися? А далися мені вони взагалі?" – зазначає Орлова.

Ольга пояснила, що до неї прийшло усвідомлення того, що Жанни більше немає лише через два роки після смерті співачки.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Орлова досі підтримує зв'язок з батьками Фріске і зберігає її номер телефону. Крім того, вона не відразу дізналася про хворобу співачки і на те були свої причини.

Відомо, що Фріске спочатку приховувала від усіх свою хворобу. Вона поїхала до Німеччини, де проходила лікування. Мати Жанни повідомляє, що саме чоловік співачки, телеведучий Дмитро Шепелєв, знайшов для неї клініку, де вона проходила лікування.

"Він принижував її у всьому, а вона його любила", - зізнається мати Фріске.

Після Німеччини Жанна зустрілася зі своєю подругою Орлової та просто не впізнала її.

"Я намагалася не подати виду, що щось не так, але тут же сказала, що зараз помру як хочу в туалет. Вибігла з кімнати і пішла плакати. А потім я звикла", – розповіла Орлова.

Виявилося, що у Жанни пухлина була прикріплена у місці, де не можна було оперувати. Фріске зважилася на експериментальне лікування і їй ставили крапельниці, які в декілька разів збільшували силу імунітету для того, щоб той сам боровся з пухлиною.

Фріске це допомогло лише на нетривалий час. Однак потім наступила ремісія. Співачка будувала плани, яким не судилося збутися.

Орлова зізналася, що в якийсь момент Фріске почала заговорюватися, забувати, де знаходиться, а потім і зовсім перестала всіх дізнаватися. Лікарі не давали їй ніяких надій.

Орлова була з Жанною до останнього. Відомо, що у Фріске підскочила температура, вона не реагувала на світ і нерівно часто дихала.

"Я дуже переживала за батьків, які прийшли в кімнату. Я не уявляю, коли батько бачить свою мертву дитину. Я просто не можу це уявити", – зізналася Орлова.

Нагадаємо, чоловік покійної Жанни Фріске вже знайшов собі нову зоряну коханку.

Як повідомляв Знай. ua, Шепелєв остаточно відрізав сина від оточуючих.

Знай. ua писав, що у трагічних смертях зірок знайшли містичну закономірність.