Телеведучий Дмитро Шепеле три роки тому став вдівцем, популярна співачка Жанна Фріске – його дружина – померла від онкології. Зараз Дмитро виховує їх сина Платона і, як стало відомо, знайшов нове кохання.

Нагадаємо, після смерті Жанни Фріске між її батьками і Шепелєвим стався скандал через зібрані кошти на лікування співачки, а також з приводу опіки над Платоном. Після судових розглядів хлопчика його виховує батько.

Так обраницею шоу-мена стала дизайнер Катерина Тулупова. Інформацію про це оприлюднили російські ЗМІ.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Відомо, що пара разом вже близько року і цього літа вони провели першу велику спільну сімейну відпустку з дітьми в Італії.

5-річний син Шепелєва Платон і дочка Тулупової Лада подружилися. За інформацією ЗМІ діти, які є однолітками, відмінно ладнають один з одним. Друзі розповіли, що пара просто зразок семейеной ідилії.

Відомо також, що пара почала жити разом, розповіла подруга Шепелєва:

" У Діми з Катею все відмінно! Кінець липня і майже весь серпень вони з компанією друзів і дітьми провели в Італії. Знімали віллу „Ла Комменда Конкордія“ у Тоскані і подорожували по країні. Катерині дуже сподобалася вилазка в сади Боболі, знаменитий парк у Флоренції і прогулянка по Мілану. Це місто, до речі, для їх встосунків з Дімою - знакове. Саме туди в січні минулого року Шепелєв привіз Тулупову на перший спільний романтичний вікенд" - цитує її "Експересс газета".

Знімками в соціальних мережах Шепелєв особливо не ділиться, дітей нікому не показує, особисте життя тримає в таємниці.

Виставку живопису і гравюри епохи Едо в Пушкінському музеї в Москві нещодавно Шепелєв відвідав з усією своєю сім'єю. Разом з Тулуповою вони також відвідали на днях Великий театр.

Про обраницю Шепелєва відомо, що вона приїхала з Єкатеринбурга в Москву, де закінчила факультет дизайну енергетичного інституту і відкрила студію "Арх. Предмет", створила жіночий клуб "Креативні сніданки" та займається дизайном інтер'єрів.

Нагадаємо, що вдівець Жанни Фріске залишив сина на молоду коханку.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Шепелєва помітили на відпочинку разом із загадковою незнайомкою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що таємний коханець розповів про пристрасний роман Жанни Фріске.