Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим кадром, на якому виходить з розкішного автомобіля. Так, артистка заінтригувала новим кліпом, але на цей раз не своїм, а культової групи Rammstein на пісню Deutschland. Варто нагадати, що у Світлани і Тілля Ліндемана закрутився бурхливий роман, і саме соліста Rammstein вважають батьком маленької доньки виконавиці, Тільди.

"А ви чекаєте кліп @rammsteinofficial ? Буде 💣", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Як кадр з фільму з актором Джейсоном Стетхемом", "Світлана Сергіївна,передайте Тіллю ,що новий кліп-відвал голови!!!!❤🔥🔥🔥😂", "Ваш водій Джейсон Стетхам ??? 🙈😅", "@lobodaofficial Вам потрібен кліп з @rammsteinofficial 👍 буде 🔥", "Водій сам Джейсон Стетхем)!", "Прикольний кліп як ніколи.На відео у соліста Рамштайн і чорної королеви собака народилася?, сподіваюся цей натяк з тобою не пов'язаний Свєтік😂".

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.