Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, мабуть, під час підготовки до концерту. На чорно-білій фотографії Світлана Лобода з'явилася в незвичайному образі з мікрофоном у руках. На ній біла спортивна толстовка, поверх якої вона накинула чорну шкіряну курточку. Також на ній чорні брюки, кепка з козирком і сумочка на поясі.

З підпису до фотографії стає зрозуміло, що концерт, до якого так готувалася Світлана, відбувся в узбецькій столиці Ташкенті. Варто зазначити, що нещодавно Лобода їздила в тур по Канаді і Америці, навіть в Голлівуд заїжджала. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її сценічне вбрання і концерт.

"Світлано, дякую за концерт! Ви суперзірка!", "Концерт перевершив всі очікування!", "Блін навіщо вона нам потрібна, вона ж майже гола виходить на сцену", "Концерт просто супер, дякую за емоції і настрій", "Просто бомба. Так може тільки Світлана підривати енергетикою зали", "Ви прекрасні, ви надихаєте і даруєте всім чудовий настрій, позитивний настрій", "Ви супер, море позитиву, емоцій, чекаємо Вас знову!", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Світлани Лободи.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.