Відомий продюсер і шоумен Потап, який разом з колишньою дружиною Іриною Горовий розповів, як зберегти дружні відносини після розлучення, шокував відвертим визнанням про інтимні стосунки.

Про це повідомляють "Факти".

Варто відзначити, що відомий репер оригінально відповів на питання про найбільш екстремальний інтим у своєму житті.

"Я тут в гримерці в минулому році займався сексом з однією артисткою, використовуючи премію YUNA, статуетку", - заявив Потап.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Крім того варто відзначити, що й інші зірки української сцени зізнались про свої найбільші подвиги на інтимному фронті. Зокрема, у лідеру гурту "Без обмежень" Сергія Танчинця був інтим на даху, у репера Серьоги - у літаку.

Варто додати, що у під'їзді на сходовій площадці піддавався інтиму Позитив з гурту "Время и Стекло".

"Я постелив куртку, а поруч ще й хтось напаскудив", - зізнався Олексій Завгородній (Позитив).

Більше того його колега по сцені Надія Дорофеєва також зізналась про свій досвід в інтимному житті.

"Звичайно, це було в глибокій молодості. Зараз, коли ти дорослішаєш, то замислюєшся про комфорт і гігієну, як мінімум", - сказала ДоДо.

Нагадаємо, продюсер і шоумен Олексій Потапенко Ірина Горова, які приховували своє розлучення протягом п'яти років, все ще працюють разом. При цьому вони не тільки будують бізнес, але і виховують спільного сина Андрія.

Як повідомляв "Знай.ua", українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав миле фото, на якому позує в компанії своїх зухвалих друзів-артистів з групи "Мозги".

Петро Порошенко - не головнокомандувач, він олігарх і мародер - Анатолій Гриценко.