Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно співачка відправилася на відпочинок в Дубаї з 3-місячним сином Михайлом, а відразу по приїзді почала підготовку до нового випуску чергової серії другого сезону власного шоу "П'ятниця з Регіною". Так, артистка позувала в яскраво-червоній сукні з модним анімалістичним леопардовим принтом і запропонувала шанувальникам вгадати, хто ж стане гостею нової серії.

"#Робота
Завтра вас чекає новий випуск #ПятницаСРегиной Він буде дуже запальним і смішним )
І швидше за все цей випуск для творчих дівчат, які мріють стати актрисами)
Як ви думаєте, хто прийшов до нас в гості? ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Регіна образ 💣💥👍 яка ти розумничка 💗", "Ви дуже красива .♥️ З весною розквітаєте❤️❤️", "Кожен день-нове плаття! Красуня)", "наче й не народжувала 😀😍", "Регіна))) так тримати))) взагалі красуня)))".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.