Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр в облягаючому білому боді, показавши розкішну фігуру. Так, артистка порадувала шанувальників відмінною новиною - вийшла нова весняна колекція її бренду NKsport.

"Друзі, хочу поділитися з вами дуже радісною і важливою для мене новиною! Ми випустили нову весняну колекцію @nksport_for_you 🥰 І це щось неймовірне! Ми втілили в ній все своє натхнення, найсміливіші ідеї і звичайно ж, ваші побажання. Тому що ви і є моє натхнення. Кожна дівчинка, яка йде до своєї мрії - моя мотивація! Саме для вас і створюється #nksport! 💪🏃🏻‍♀️", - поділилася радістю Каменських. Фоловери залишилися в захваті: "Просто шикарна!", "Солоденька.", "Ну от хз, наче і пампушка, але нічого зайвого, з розряду дівчат, яких хочеться потискати і пожмакати))", "Ти в цьому просто супер сексі !!!".

Популярні новини зараз

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

В Україні різко зменшилася пенсія: що відбувається, і хто це допустив

570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.