Відомий телеведучий, співак і ведучий програми "Музична платформа" на телеканалі "Україна" Геннадій Вітер поділився секретами ідеального побачення. Справа в тому, що зараз він перебуває у відносинах, тому тема побачень для нього близька. Проте, ім'я коханої Вітер не називає, відкрив він лише завісу своїх побачень з цією жінкою і поділився корисними лайфхаками. Про це повідомляє сайт Fakty.ua.

Геннадій Вітер впевнений, що весна – час для нерозважливих вчинків і романтичного настрою. "У мене навіть є кілька власних секретів, як зробити так, щоб дівчина запам'ятала побачення на все життя! Я раджу тримати місце зустрічі в таємниці. Якщо хочеться погуляти по парку, лісі чи полі, просто натякніть дівчині, як потрібно одягнутися. Але до останнього не варто розкривати карти. Нехай це оригінальне місце буде сюрпризом. Як, наприклад, танці під дощем.

І хоча танці під дощем можна вважати досить сумнівним сюрпризом, зате це дуже романтично, вважає телеведучий. Він упевнений, що кожна людина повинна спробувати танцювати під дощем на побаченні з коханими. "Уявіть, що танцюєте під романтичну музику у вашому гаджеті прямо посеред вулиці, під краплями першого весняного дощу. До речі, на першому побаченні краще дарувати весняні квіти, а не величезні колючі троянди", - поділився ще одним лайфхаком Геннадій Вітер.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Що стосується читання віршів на побаченні, то це телеведучий вважає мало не обов'язковим аспектом успішного побачення. Вітер розповів, що водив свою дівчину до пам'ятника відомого українського поета і почитав його вірш. "Повірте, це відмінний хід! Тільки перед цим треба добре завчити твір. І взагалі – треба бути готовим до будь-яких несподіванок, щоб показати своїй половинці, що з вами комфортно. А ось закінчувати побачення краще смачним десертом. Знаю, солодке – слабкість багатьох дівчат і романтична зустріч – прекрасний привід їх побалувати", - каже ведучий.

Нагадаємо, ми розповідали, які місця для побачень вибирали закохані понад століття тому.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вчені знайшли зв'язок між позою і успішним побаченням.

Також портал "Знай.uа" писав, що Facebook запускає сервіс онлайн-знайомств.