Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Та цього разу Сєдокова чомусь зрадила своїм принципам і виклала в мережу забавне скромне фото з собакою. Правда, дещо стривожило фанатів зірки, а саме її обличчя без макіяжу. Адже побачити знаменитість в такому вигляді можна не часто. Однак, у Анни є привід – вона відвідала притулок для бездомних собак і навіть прорекламувала його на своїй сторінці. Так, у підписі до фото Сєдокова розповіла, що у цьому притулку можна не тільки взяти собаку додому, але й просто погуляти з нею на території. Якщо немає можливості забрати собі.

"Це Річі і у нього немає дому. Вірніше, є – холодна клітка метр на метр і 590 сусідів. Колись у нього був дім, але щось пішло не так і він опинився в притулку @super.sobaka. Практично 600 собак тільки в цьому притулку, зараз кожен день чекають, що за ними прийдуть. Я знаю, що взяти собаку – це відповідальність і не завжди є можливість, але в @super.sobaka можна просто приїхати, вибрати собі собаку і просто з нею гуляти. Просто її гладити. Просто дати їй своє ім'я і приносити смаколики. У сторіс я познайомлю вас з крутими собаками. P. S. Небо я поміняла на барвисте, адже ми повинні робити цей світ трішки кращим", - написала співачка.

Шанувальники Анни Сєдокової не залишили без уваги таку публікацію своєї улюблениці і почали активно її коментувати. Багатьом фото і пост сподобалися, однак, є ті, хто в шоці від Сєдокової без макіяжу і сценічних костюмів.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Популярні новини зараз

Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками

Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження

Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".