В суботу, 16 березня, студія Квартал 95 показала черговий випуск улюбленого для мільйонів українців гумористичного шоу.

Відповідне відео транслювали увечері на телеканалі 1+1.

Під "прицілом" коміків традиційно опинилися топові українські політики - Петро Порошенко, Олег Ляшко та сам Володимир Зеленський, який є наразі кандидатом у президенти України.

Квартал пожартував над "кривим дзеркалом Порошенка"- мається на увазі телеканал "Прямий", якого коміки назвали "Кривим" та у гумористичній формі показали потік патогенної інформації перед виборами.

Популярні новини зараз

На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+"

Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Не оминули і "фантастичні політичні передбачення": кварталівці спроектували майбутнє України, якщо президентом стане Володимир Зеленський.

Однак справжнім "вибухом" випуску стала фінальна пісня Квартал 95 про те, що українці втратили віру до влади, однак не мають права опускати руки, адже у них - майбутнє наших дітей.

Ведь, если перестанем своими петь голосами,

Своих детей мы предадим и в тот же день,

Мы просто с тобою исчезнем,

Нас по закону чести не станет как людей!

Під час фінальної пісні на сцені з'явилися діти, які ще більше додали атмосферності зворушливому зверненню кварталівців.

Нагадаємо, в суботу, 16 березня, актори студії Квартал 95 показали українцям черговий випуск гумористичного шоу.

Квартал 95

Відповідне відео з'явилося у ефірі 1+1.

Оскільки в Україні у розпалі передвиборчі баталії, а одним із кандидатів у президенти є шоумен Володимир Зеленський, гумористи не оминули цю актуальну на даний момент для українців тему.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Квартал 95 показав зустріч "головного політика" країни із своїм політологом, до якого він прийшов, ніби на "прийом до лікаря".

Артисти у гумористичній формі шокували українців обіцяним курсом долару, який був анонсований на початку п'ятирічки "по-новому" та реальним станом гривні по відношенню до світової валюти зараз.

Також Знай.ua писав про те, що студія "Квартал 95" опублікувала відеоролик, на якому зображений номер на тематику рейтингу головних політиків країни: дісталося Тимошенко, Ляшку і Порошенко.