Після появи новини про те, що Микола Тищенко покидає "Ревізор", всі довгий час гадали, хто ж займе його місце. До теперішнього часу всі задовольнялися лише коротким описом нової особи, який дала колишній шеф-редактор проекту Ганна Жижа, однак "Новий канал" вирішив привідкрити таємницю.

Новою ведучою проекту "Ревізор" стала Юлія Панкова, яка в минулому вела проект "Інсайдер" на ICTV. У той час, коли Ганна Жижа була шеф-редактором проекту і проводила кастинги, вона розповіла: "Досвід роботи Юлії журналістом-розслідувачем гарантує, що вона буде домагатися справедливості і відстоювати права споживачів. Впевнена, що вона зможе знайти спільну мову з усіма представниками сфери послуг, і неважливо, чи роблять вони свою роботу дуже добре або дуже погано. Чому саме дівчина, а не чоловік? Тому що, коли на таку мініатюрну, красиву молоденьку ведучу замахуються охоронці або закривають дорогу на кухню своїми спинами, українці будуть жаліти її і співпереживати. По-моєму, відмінне потрапляння".

Юлія Панкова

Варто відзначити, що Юлія, як і Микола Тищенко, вміє професійно дегустувати страви в перевіряємих ресторанах, оскільки кілька років тому вона потрапила у фінал проекту "МастерШеф", що свідчить про розуміння мистецтва приготування їжі.

Панкова з цього приводу зізналася: "Їжа – моя пристрасть, джерело культури, звичаїв і традицій. Де б я не була, завжди намагаюся познайомитися з кухарем, зайти на кухню, дізнатися секрети приготування. Вже багато бачила і багато пробувала. Дуже хочу бути корисною тим людям, які ще до кінця не оволоділи всіма навичками професійної кухні. "Ревізор" для мене, як і гастрономія, – про людей".

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Тищенко залишає Ревізор

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що команда "Ревізор" відвідала Дніпро, в якому перевірила кілька магазинів. Результати виявилися позитивним далеко не у всіх і жителям міста розповіли, в які магазини краще не ходити.

Як повідомляв портал "Знай.uа": скандально відома телеведуча Ольга Фреймут не дуже часто балує своїх фанатів публікаціями в соціальній мережі, але нещодавно привітала підписчиків з приходом весни, а також дала пораду з цього приводу.

Також "Знай.uа" писав, що Микола Тищенко раніше повідомляв українцям про припинення зйомок у шоу "Ревізор": Поспішаю засмутити всіх шанувальників нинішнього ведучого проекту "Ревізор" - Микола Тищенко покидає свій пост після двох сезонів роботи. І запевняє, що це його добровільне, обдумане рішення".