Відомий голлівудський актор Вілл Сміт постійно дивує шанувальників, виконуючи неймовірні ролі у фільмах. Однак, в реальному житті він теж часто радує своїх фанатів у соціальній мережі Instagram різними яскравими фото, ефектними образами і кумедними відео.

Так, буквально нещодавно Вілл опублікував на своїй сторінці в Instagram короткий ролик, на якому продемонстрував свої танцювальні таланти.

На камеру кумир мільйонів виконав популярний танець "тверк", і, судячи по коментарям шанувальників, зробив це дуже сексуально – ніхто не залишився байдужим.

Раніше ми писали про те, що 20-річний син відомого голлівудського актора Вілла Сміта Джейден Сміт зробив камінг-аут. Він оголосив, що у нього є бойфренд. Під час концерту Tyler, The Creator у Лос-Анджелесі Сміт-молодший сказав зі сцени, що любить Тайлера, причому не тільки як друга.

"Tyler, The Creator – мій найкращий друг. Я дуже сильно його люблю. І, хлопці, я хочу вам де в чому зізнатися. Тайлер не хоче це афішувати. Тайлер – мій бойфренд. Це правда!" – зізнався Джейдан.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Уілл Сміт

Нагадаємо, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко нещодавно відправилася на відпочинок у Дубаї разом із новонародженим сином Михайлом. Так, артистка побувала на верхньому поверсі Бурдж-Халіфа, але поділилася сумною новиною: виявляється, Регіна розминулася з актором Віллом Смітом, який був там двома годинами раніше.

Як повідомляв портал Знай.иа, в ході церемонії вручення 61-ї музичної премії "Греммі", яка пройшла в Лос-Анджелесі студія Disney показала новий тизер-трейлер кіноверсії знаменитого мультфільму Aladdi /"Аладдін". Духа лампи, який вірно допомагає Алладіну, в адаптації Гая Річі зіграв Вілл Сміт.

Також портал Знай.иа писав, що розважальний портал TC Candler склав щорічний рейтинг сотні найкрасивіших чоловіків планети. За результатами користувальницького голосування, найсексуальнішим чоловіком у світі визнаний голлівудський актор Джейсон Момоа.